Yleiset kunto- myytit purettu

Oletko kuntoiluharrastaja, joka kokeilee paljon kuntoilumenetelmiä ? Luettelimme kunto-myyttejä, joita seuraamme joka päivä. 

Kunto voi olla vaikeaa, on paljon pelottavia tarinoita, jotka ympäröivät kuntoa, kuten ei kasvupursketta liikunnan harjoittamisen vuoksi. Kuntoiluun liittyy paljon tietoa. Se voi joskus olla hämmentävää, et lopulta tiedä mitä aiot tehdä. 

Tietämättömyys siitä, millaista kunto-ohjelmaa teet, vaikuttaa henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. Kuntotiedot voidaan haudata erilaisilla kunto-myytteillä. Siksi aiomme purkaa kunto-myyttejä auttaaksemme sinua suunnittelemaan kuntomatkasi. 

Ei kipua, ei voittoa: Myytti

Liikunnan harjoittelu kotona tai kuntosalilla on vaarallista. Se ei auta sinua saavuttamaan haluamasi painon. Koet kehokipua vain, kun yrität liikaa joka päivä. 

Jos koet kipua käyttäessäsi kotona tai kuntosalilla, lopeta heti, sillä saatat loukkaantua vakavasti, jos jatkat rutiinia. On suositeltavaa käyttää maltillisesti, jotta et loukkaantuisi. Kehon rasvan polttaminen treenaamisen aikana on tärkeämpää kuin liikaa vaivaa.  

10000 askelta päivässä riittää: myytti 

Et voi teknisesti lasketaan 10000 askelta päivässä harjoituksena. Sitä suositellaan vain ihmisille, jotka eivät harrasta säännöllisesti ja käyvät aktiivisina. Pitkäaikainen paikallaan oleminen voi aiheuttaa erilaisia ​​terveysongelmia. Jos yrität laihtua, sinun ei pidä pitää kiinni vain kävelystä. Etsi sopiva harjoittelurutiini, kuten aerobic, painonnosto tai kierrosharjoittelu. 

Juoksu voi vahingoittaa polviasi: Myytti

Ihmiset sanovat, että paljon juoksemalla voi vahingoittaa polviasi pahasti ja lopulta loukkaantumiseen loppuelämäsi ajan. Juoksu tekee päinvastoin polvillesi. Niveltulehdus ja reuma -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan juoksu voi pitää nivelet ja sidekudokset vahvana ja auttaa estämään nivelrikon riskiä. 

Kun juokset, muista käyttää mukavia vaatteita ja asianmukaisia ​​jalkineita, koska ne voivat vaikuttaa juoksusi laatuun ja vahingoittaa polviasi. Muista myös lämmetä kunnolla ennen juoksua, jotta polvet ja lihakset eivät vahingoitu.  

Myöhäinen liikunta pitää sinut hereillä. 

Kiireisen aikataulun omaavat ihmiset sopivat kuntoiluun vain illalla. Monet ihmiset sanovat, että raskas liikunta on vain aamu, ja se auttaa sinua saamaan energiaasi eikä anna sinun nukkua. Vain pilates tai jooga sopii ennen nukkumista. 

Nukkumisasiantuntijan, professori Youngstedtin mukaan Kalifornian yliopistosta, nukkumisesta on hyötyä unettomille, jotta he saisivat kunnollisen unen, koska he lopulta väsyttävät itsensä hyvän liikunnan jälkeen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *