Vinkkejä tavoitteiden saavuttamiseen

Menestyväksi ihmiseksi tuleminen ei tarkoita, että tililläsi on miljoonia dollareita. Se tarkoittaa, että teit voitavasi saavuttaaksesi tavoitteesi. 

Varhaisesta iästä lähtien olen aina ollut kunnianhimoinen. Teen kovasti töitä saavuttaakseni huipputuloksia ja voittaakseni kilpailuja. Varmistan aina, että päättäväisyys, kova työ ja intohimo minussa palavat. 

On myös aikoja, jolloin en halua tehdä mitään. Ensin luulin tekeväni jotain väärin, mutta sitten tajusin, että olen vain kyllästynyt juoksemaan kohti unelmiani. Totta puhuen, se on okei pysähtyä ja levätä jonkin aikaa, mutta ei koskaan anna periksi. 

En voi sanoa, että olen täysin onnistunut henkilö, mutta olen ylpeä voidessani sanoa, että olen jo saavuttanut joitakin elämäni tavoitteita kautta kovaa työtä. 

Minä, Jenni Marianna, vannon, että jokaisella on oma aikansa loistaa! 

Seuraavassa on joitakin asioita tein auttaa minua saavuttamaan tavoitteeni:

Keskity sitoutumiseen

On tärkeää keskittyä sitoutumiseesi motivaation sijaan. Motivaatio on vain siellä pitää sinut käynnissä, mutta sitoutuminen on mitä ajaa sinut saavuttamaan tavoitteesi. Sinun täytyy löytää itsesi täysin sitoutunut ja motivaatio seuraa. 

Tavoitteena tietoon, ei tuloksiin 

Kaiken mitä teet, sinun täytyy pitää mielessä, että teet sen oppia. Keskittyminen tulokseen vain huijata mieltäsi huijaamalla tapoja onnistua. Se on kuin kopioisi luokkatoverisi vastauksia ja saisi täydellisen pistemäärän. Sait täydellisen pistemäärän, mutta et oppinut mitään. 

Jos keskityt tuloksiin yksin, on mahdollista, että motivaatiosi vähenee.

Nauti siitä! 

Rehellisesti sanottuna, se on yksi virheistä, jotka tein. Olen niin keskittynyt saavuttamaan tavoitteeni siihen pisteeseen, että unohdin nauttia elämästä. Korostaa siitä, mitä sinun tarvitsee tehdä vain häiritä sinua tekemästä parhaasi. 

Matkan hauskuuden tekeminen auttaa muuttamaan negatiiviset ajatukset ja näkökulman positiivisiksi.

Käytä mielikuvitustasi

Ei ole mitään vikaa käyttää mielikuvitusta täysimääräisesti. Mielikuvituksesi keksii myös tapoja, joilla voit lähteä mukavuusalueeltasi alitajuisesti. 

Ei ole väliä kuinka naurettavaa luulet sen olevan, ei ole mitään vikaa antaa sille yrittää. 

Älä ole liian ankara itsellesi.

Ankarana oleminen itselläsi vain tuottaa negatiivisia ajatuksia. Jos et suorittanut tehtävää, kerro itsellesi, että voit yrittää uudelleen huomenna. Ajattele aina, että huomenna on toinen päivä yrittää uudelleen. Meillä kaikilla on toinen mahdollisuus, jos vain annamme itsemme. 

On myös parasta antaa itsellesi palkintoja. Suosikkikarkkien ostaminen päivän päätteeksi ei tee mitään pahaa. Se motivoi sinua enemmän. Antaa palkintoja itsellesi ei tarkoita, että sinun täytyy käyttää valtava määrä rahaa, se on yksinkertaisia asioita, jotka pitävät sinut menossa.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *