Parhaat käyntikohteet Kaakkois- Aasiassa

Haluatko seikkailuja ja paratiisia yhdellä matkalla? Kaakkois-Aasia on kulttuurin sulatusuuni ja joitain maailman kauneimmista maisemista. Jos kohtaat haasteen, pakkaa laukut ja hyppää jokaiseen näistä paikoista, joiden Jenn Maria Anna -blogi vannoo! Matkalippusi luettelo ei ole koskaan näyttänyt houkuttelevammalta kuin koskaan. Monet ihmiset eri puolilta maailmaa vierailevat näissä maissa paitsi kauniista maisemista. 

Tällä Aasian alueella on enemmän tarjottavaa kaikille, jotka päättävät astua rantaansa, eivätkä he koskaan jätä tyytymättömiä. Aiomme tarkastella tarkemmin joitain visuaalisesti upeimmista ja kulttuurillisesti täyttävimmistä paikoista Kaakkois-Aasiassa:

Ha Long Bay, Vietnam

Kuvittele, että risteilet lukemattomien kallioiden läpi, joiden yläpuolella on vehreitä viidakoita. Lisää seokseen kristallinkirkkaita vesiä ja lumoavia järviä. Se on pohjimmiltaan mitä voit odottaa vierailulta Vietnamin Unescon maailmanperintökohde Ha Long Baylle. 

 

Tämä saariryhmä on postikortti-täydellinen riippumatta siitä, minkä kulman valitset katsellaksesi sitä. Yksi parhaista tavoista vierailla on ajaminen perinteisellä roskaristeellä, joka vie sinut visuaalisen juhlan läpi vasemmalle ja oikealle. Ota matka heidän iloisella kaistallaan ja täytä uutissyötteesi upeilla valokuvilla! 

Kuta Lombok, Indonesia

Tämä maa on massiivinen, sen rajoilla on huikeat 17 000 saarta. Ulkomaiset turistit ja paikalliset eivät koskaan loppu käyntikohteista, kunhan he ovat halukkaita matkustamaan kevyesti ja pitkään. Kuta Lombok ei ole kuin muut surffauskaupungit, jotka vilkkuvat turistien, yöelämän ja musiikin välillä. Tämä pieni surffauskaupunki voi parantaa ketään, joka kaipaa rauhaa, hiljaisuutta ja rannikkoviehettä. 

 

Ei paljon ihmisiä parvi tätä paikkaa, mikä tekee siitä todella suuren hotspotin niille, jotka haluavat mennä saaren tahtiin. Voit valita useista rannoista makusi mukaan. Jos et halua pysyä vallitsevassa tilanteessa, Kuta Lombok on oikea paikka mennä! 

Angkor Wat, Kambodža

Kanavoi sisäinen Tomb Raider -tunnelmasi vierailemalla Angkor Watissa, joka on maailman suurin temppeli ja muistomerkki. Tämä massiivinen rakenne on rakennettu 12-luvulla, ja siellä on visuaalisia loistoja, jotka antavat matkailijoille juhlaa silmille. Tunne muinainen khmerien henki kävelemällä raunioiden läpi, kokemuksen, jota et koskaan unohda. 

Koh Samui, Thaimaa

Monet ihmiset parvistuivat Phuketiin tai Phi Phi -saarelle vieraillessaan Thaimaassa, mutta he eivät ole ainoat hurmaajat. Koh Samui on verhottu palmuilla, valkoisilla hiekkarannoilla ja kristallinsinisillä vesillä. Paitsi että, mangrovemetsät ja järvet ovat hajallaan kaikkialla, antaen matkailijoille enemmän ikkunaita seikkailuun täällä ja siellä.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *