Parhaat brunssipaikat Dublinissa ja mitä he tarjoavat

Matkustaminen on hauskaa ja siksi päätin tehdä siitä kokopäiväisen työn! On kuitenkin joitain asioita, jotka on päätettävä ennen kuin vierailet kaupungissa tai maassa: majoitus, kuljetus ja ruoka. Tämä Jenni Marianna -blogi on omistettu kolmannelle!

Harkitessaan missä syödä, et todellakaan halua löytää tuttua ruokaa. Haluat syödä aidoissa ravintoloissa ja ruokailijoissa, jotka edustavat vierailemasi yhteisön ruokia! Loppujen lopuksi, mistä muualta löydät aitoa ruokaa muusta kulttuurista kuin sen kodista? Tässä blogissa on Dublin, Irlannin tasavallan pääkaupunki!

Irlantilaisilla on monia upeita ruokia. Jos olet matkailija, saatat olla eniten huolissasi brunsseista. Tässä on luettelo parhaista ruokailijoista ja ravintoloista, joita kannattaa kokeilla!

Five Points

Viiden pisteen haara Harolds Crossin sydämessä on monien kaupungin paikallisten ensimmäisten pysäkkien joukossa. He tekevät hämmästyttäviä munakokkelia, jotka ovat saatavilla aamulla, keskipäivällä ja sulkemisaikalla iltapäivällä. Voit valita munakokkelillesi savustettuja makkaroita, paistettua pekonia ja muita upeita lisukkeita. He tarjoavat myös hyvää kotitekoista kahvia.

Slice Café

Slice Café on Dublinin hienoin ruokapaikka. He voivat valmistaa yksinkertaisia ​​aterioita, mutta ne valmistetaan ikään kuin ne olisivat kotitekoisia! Voit kokeilla haudutettuja papuja makkaralla, hapankaalia paahtoleipää ja paistettuja munia! Nämä ovat tyypillisiä kotona valmistettuja ruokia, mutta haluaisit ehdottomasti pitää niitä täällä!

Angelina’s

Angelina’s Diner on yksi niistä, jotka saatat unohtaa, mutta he tietävät tarkalleen, miten tehdä brunssi! He voivat olla hyvin luovia valmisteluillaan. He keksivät ideoita, jotka ovat todennäköisesti kuin lapsen hullu keksintö, jos annat heidän leikkiä ruoan kanssa. Yksi tällainen esimerkki on vanilja kirnupiimakakku! Se on niin makea kuin voit nimittäin kuvitella, joten jos et ole makean tavaran fani, kannattaa ohittaa tämä ruokalaji. He valmistavat hyvää kahvia ja pekonileipiä.

Clanbrassil House

Clanbrassil House ei ole tyypillinen ruokailija, mutta huippuluokan ravintola rento ruokailu. He valmistavat gourmet-versioita perinteisistä brunsseista. He todella osaavat saada ihmisen tuntemaan olonsa kotoisaksi tunnelmalla ja ruoan laadulla. Sinun pitäisi todella kokeilla heidän savustettua naudan poskipaloja tai taimen Benedict!

Eathos 

Jos sinua kiinnostaa enemmän vegaaninen ruokavalio, mikään yllä olevista ruokailijoista ei vetoaa sinuun. Siinä tapauksessa sinun tulisi käydä Eathoksessa! Se on paras paikka löytää terveellistä ruokaa ihmisille, jotka yrittävät välttää lihaa tai vain proteiinia yleensä. Heidän paras tuote on “smoothie-kulho”, joka ei oikeastaan ​​ole smoothie. Se on hedelmäkulho, joka sisältää vadelmaa, mustikkaa, banaania ja muuta!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *