Nopea ja helppo harjoitus aloittelijoille

Jos olet uusi kuntoilija tai kiireinen henkilö, tutustu tähän artikkeliin, luetellaan joitain helppoja ja nopeita harjoituksia kuntoilumatkan aloittamiseksi.

Harjoittelu voi olla hyödyllistä terveydelle, koska se voi estää erilaisia ​​terveysongelmia ja laihtumista. On paljon harjoituksia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi. Joskus harjoittelu voi olla pelottavaa, se vaatii paljon aikaa ja vaivaa.

On monia aloittelijaharjoituksia, joita voit kokeilla, vaikka sinulla ei ole paljon aikaa tai aloittelija. Sinun ei tarvitse mennä kalliille kuntosalille treenaamaan. Aloittelijan tason harjoituksia voidaan käyttää painosi ylläpitämiseen. Se voidaan tehdä kaikkialla, mukaan lukien koti ja toimisto.

Luettelimme erilaisia ​​harjoituksia, joita voit tehdä päivittäin, jotta voit saavuttaa kuntotavoitteesi. 

Push-up

Yleisesti käytetty erilaisissa sotilasharjoituksissa, kouluharjoituksissa ja taistelulajien koulutuksessa. Tämä harjoitus ratkaisee rintalihakset, kuten tripsepsin, deltalihakset ja koko vartalon. Työntö ylöspäin tapahtuu nostamalla ja laskemalla vartaloasi nyrkilläsi ja käsivarsillasi. 

On olemassa monia muunnelmia punnerruksista, kuten polven punnerrukset, joissa käytät polviasi lisätuena laskettaessa ja nostamalla kehoa vaikeuksien vähentämiseksi. Rystyspunnistus, jossa käytät rystyäsi nyrkkien sijaan vaikeuksien lisäämiseksi.

Paino kyykky

Tämä harjoitus on yksi helpoimmista tavoista käyttää, koska se vie vain vähän tilaa eikä vaadi laitteita. Ruumiinpaino kyykky harjoittaa alavartalon lihaksia, kuten nelipäistä, vasikoita ja nivelsiteitä. Se auttaa myös tasapainossa. Tämä harjoitus tehdään taivuttamalla polviasi ja jäljittelemällä istuma-asentoa.

Keuhkotmoniin 

Tämä harjoitus voidaan sisällyttääerilaisiin harjoituksiin, kuten joogaan, CrossFitiin ja painonnostoon. Keuhkot vahvistavat nelosia, pakarasi ja niskasi. Hyökkäys voidaan tehdä, kun taivutat polvesi ja jalkasi tasaisesti maahan, kun toinen jalkasi on takana. 

Lankku 

Ennen kuin laudasta tuli villitys sosiaalisessa mediassa, tätä harjoitusta käytetään päivittäisessä liikunnassa. Se on samanlainen kuin push-up. Ainoa ero on, että käytät kyynärvarret, kyynärpäät ja varpaat tukena ja pidät sitä niin kauan kuin voit. Lankku voi auttaa sinua käyttämään vatsasi, ansojasi ja nelosiasi. Se voi myös parantaa kehon tasapainoa, koska se on isometrinen harjoitus. 

Yhden käden käsipainorivi

Tämä harjoitus on yleisesti osa piiriharjoitusta. Se harjoittaa kehon yläselän aluetta, kuten olkapäätä, ojentajaa ja lantioita. Tämän harjoituksen suorittamiseksi sinun tarvitsee vain käyttää hyppyasentoa ja pitää kiinni vartalosi penkistä tai tuesta samalla, kun nostat toista kättäsi kädessäsi.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *