Millaisia ​​ihmisiä ihailen?

Tapasimme elämässämme niin monia ihmisiä ja kasvoimme ihailemaan joitain heistä. He voivat olla todellisia ihmisiä, joihin olemme henkilökohtaisesti kiintyneitä, tai kuvitteellisia hahmoja, joilla on niin paljon arvoja, joihin etsimme. Voisimme ihailla heitä aivan eri syistä. Minusta on tapana ihailla ihmisiä, joilla on nämä kolme ominaisuutta: vahvuus, positiivisuus ja ystävällisyys. Tämän päivän Jenn Maria Anna -blogi tutkii ihanteitani.

En tarkoita, että minulla on vankka määritelmä kullekin näistä piirteistä. Tarkoitan, että voin kasvaa arvostamaan ihmistä, kun näen kuinka he esittävät omia ajatuksiaan heistä. Esimerkiksi aikuinen voi olla ystävällinen, kun hän haluaa huolehtia lapsista automaattisesti. Voin myös löytää toisen aikuislajin yrittää puhua muukalaiselle ajan viettämiseksi.

 

Pidän ihmisistä, joilla on optimistinen elämänkatsomus. Tietenkin positiivisella ajattelulla ja täysin naiivilla ajattelulla on ero. Todellinen optimismi ei ole negatiivisen mahdollisuuden huomiotta jättäminen ja vain hyvän tuloksen toivominen. Optimistinen henkilö myöntää, että tilanne on huono, mutta hän näkee toivon ja rohkaisee myös ihmisiä näkemään sen.

Kuvittele esimerkiksi jalkapallojoukkueesi häviävän pelin. Voit silti nähdä mahdollisuuden tai jonkun muun sanovan, että heillä on suunnitelma. Optimistinen ihminen pitää kiinni siitä toivosta ja jakaa uskon muiden kanssa, kunnes ottelu lopulta päättyy riippumatta siitä! Naiivi henkilö ei kuitenkaan näyttäisi pyrkivän säilyttämään tätä toivoa.

Tämä on myös ero ystävällisyyden ja naiivisuuden välillä. Ystävälliset ihmiset eivät ole toiveikkaita, koska he eivät ole liian heikkoja tunnustamaan pahaa ja toivottomuutta. Se johtuu siitä, että heillä on vahva mieli, joka ei horju. Ne ovat vahvoja monista syistä. Jotkut ihmiset sanovat pysyvänsä vahvana toisten vuoksi, kun taas toiset sanovat sen johtuvan siitä, ettei ole mitään syytä olla heikko.

Ihailen vanhempiani ja joitain naapureitani, joiden kanssa olen lähellä, koska tiedän heidän tarinansa. Ihailemani ihmiset ovat kaikki käyneet läpi huonon elämän. He ovat menettäneet niin monia asioita elämässä ja ovat epäonnistuneet monissa yrityksissä. Jotkut sanovat, että heidän elämänsä on täynnä pettymyksiä. Jotkut kokevat jopa hylkäämistä ja pettämistä.

Jos tarkastelet fiktiota, näet kuinka ihmisten mielet ovat särkyneet elämän kovuuden takia. Nämä ihmiset ovat kuitenkin sinnikkäästi. Kun tapaan heidät, näen hymyjä vetämässä heidän poskiensa ja silmien ryppyjä. Tunnustamalla heidän menneisyytensä vakavuuden opin oppimaan arvostamaan heidän tahtonsa voimaa, heidän positiivisuutensa auktoriteettia ja heidän ystävällisyytensä lämpöä. Pyrin olemaan aivan heidän kaltaisensa riippumatta siitä, kuinka kovasta elämästäni tulee.

Entä sinä? Minkälaisia ​​ihmisiä ihailet?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *