American Museum of Natural History (New York, New York, Uusi-York)

American Museum of Natural History, tai Natural History Museum, on yksi ikonin maamerkkejä Manhattanin newyorkilaisessa kaupungissa. Se on enimmäkseen tunnettu siitä, että elokuvasarja nimeltä “Night at the Museum”. Se on kerännyt yli 34 miljoonaa yksilöä, kuten eläinten jäännöksiä ja vihjeitä muinaisesta historiasta. Museossa on myös joitakin Amerikan suurimmista interaktiivisista saleista. 

Asiat tietää ennen kuin vierailet

On muutamia asioita, jotka sinun täytyy tietää museosta. Henkilökunta ei keskity vain yksilöiden säilyttämiseen ja niiden näyttämiseen tietojen jakamiseksi. He haluavat kannustaa lapsia käymään museoissa ja he tekevät tämän käyttämällä monia temppuja.

Museon eri paikoissa järjestetään samanaikaisesti useita näyttelyitä. Esimerkiksi puvut ovat reacting kirjataan hetki historiassa tai teoretisoitu toimintaa. Muut puku henkilökunta ovat oppaita, jotka mielellään näyttää ja kertoa tarinan takana jokainen näyttö. Animatronics käytetään myös antaa elämän still-näytöt.

Pysyvät näyttelyt

Pysyvät näyttelyt viittaavat kokonaisiin saleihin, jotka ovat aina siellä. Nämä ovat vapaa pääsy jokaisen kävijän aukioloaikoina sulkemisaikaan. Jokaisessa salissa on teema, joka sanelee sen, mitä voi odottaa löytäväsi vain kyseisestä huoneesta. Jos haluat nähdä dinosaurukset, et löydä niitä muumioiden tai cowboyiden läheltä.

Biologinen monimuotoisuus ja ympäristöhallit

Täältä löydät hämmästyttävä näyttö eri eläimiä. On yleisesti tiedossa, että maailma on jaettu alueisiin ja biomeihin. Jokainen näistä paikoista on ainutlaatuinen kokoelma luontoa, kuten eläimiä ja kasveja, jotka ovat olemassa tietyssä paikassa. Tutkijat tutkivat, miten alueen olosuhteet ja lajien välinen vuorovaikutus auttavat pitämään alueen terveenä ja kukoistavana elämän kanssa.

Salit lintujen, matelijat, ja sammakkoeläimet

Vaikka biologisen monimuotoisuuden saleissa on kyse siitä, miten erilaiset elämänmuodot ovat vuorovaikutuksessa, eläinnimillä toimivat hallit yrittävät opettaa eri lajien biologiaa. Tämä tarkoittaa, että näet tarkempia tietoja tietyistä linnuista, matelijoista ja sammakkoeläimet näissä saleissa. Näyttöön saattaa myös nähdä säilyneitä jäännöksiä. 

Hallit Maan ja Planetaarisen tieteen

Tämä on yksi museon suurimmista saleista. Täältä löydät näytteitä jokaisesta mineraalista, joka löytyy olemassa. Planeetaltamme peräisin kiviä ei ole ainoita asioita, joita täältä voi löytyä. Tutkijat ovat keränneet mineraaleja ulkoavaruudesta. Näitä ovat palaset meteoriitti, joka on tullut ilmakehäämme ja jotka oleskelevat kuussa. On tavallista, että avaruusromu osuu planeettamme luonnolliseen satelliittiin.

Fossiiliset hallit

Tämä on paikka, jossa voit löytää säilöttyjä jäännöksiä eläimistä, jotka ovat jo kuolleet sukupuuttoon. Tämä sisältää dinosaurus ja mammutti luurankoja. Tämä on täydellinen sali oppia, miten evoluutio toimi auttaa näitä esihistoriallisia olentoja hengissä niiden aikana. Ne toimivat myös aineina sukulinjaa ja alkuperää opiskeleville.

Ihmisalkuperän ja muinaisen kulttuurin hallit

Ihmiskulttuurin jäljet ovat nykytutkijoiden kiehtovin painopiste. Tunnemme suurimman osan maailman historiasta tekstien ja esineiden avulla, jotka on säilytetty sukupolvien ajan. On käynyt ilmi, että niin suuri osa maailman historiasta on menetetty läpi marssin ajan. Tämä johtuu siitä, että ihmiset, että kulttuuri ei kirjoita, joten he eivät voi tallentaa jokapäiväistä elämäänsä. Toisinaan se johtuu siitä, että he menettivät sodan ja voittajat tuhosivat kaikki jäljet olemassaolostaan.

American Museum of Natural History ei ole vain kiinnostunut siitä, mitä he löytävät Amerikassa. Museossa on myös esineitä muista kulttuureista, kuten egyptiläisestä ja roomalaisesta. Tämän salin tavoitteena on löytää ihmiskunnan alkuperä ja täyttää ero tuon ajanjakson ja tämän päivän välillä.

Nisäkäs Halls

Nisäkäs hallit on paikka, josta löydät säilyneitä näytteitä nisäkäslajeista, jotka ovat edelleen olemassa. Jokainen näissä huoneissa löytäjät ovat todellisia jäännöksiä olennosta, joka oli kerran elossa muutama vuosi sitten. Nisäkkäät ovat suurimpia olentoja koskaan kävellä maan pinnalla, joten saatat yllättyä nähdä norsuja seisoo keskellä huonetta. Tämän salin tavoitteena on antaa pyrkivien tutkijoiden tarkastella eläintä lähemmin ilman tarvetta vaivata elävää aihetta.

Ruusukeskus maalle ja avaruudelle

Museoiden tavoitteena on aina paljastaa historiaa ja tosiasioita. Tämä takaa-ajo ei rajoitu pelkästään siihen, mitä on olemassa omalla planeetallamme. Useat tieteenaloja ovat kääntäneet siihen, mikä on meidän stratosfäärimme ulkopuolella. Rose keskus Maan ja avaruuden on sali niille, jotka vaeltavat ihmettelevät, miten planeetat toimivat ja mitä on olemassa ulottumattomissamme.

Memorial Hall entisen presidentin, Theodore Roosevelt

Theodore Roosevelt Jr. on New Yorkin osavaltion kuvernööri ja Amerikan yhdysvaltojen 26. American Museum of Natural History on omistanut sali tämä mies, joka oli yksi kuuluisimmista poliittisista henkilöistä maassa. Sali näyttää kaikki yksityiskohdat edesmenneen presidentin elämästä, mukaan lukien hänen sukunsa, perintönsä ja lapsuutensa. 

Toinen hauska tosiasia on, että edesmenneen presidentin isä on luonnonhistorian museon perustajajäsen! Säilyttäminen historia on yksi Theodore Roosevelt Sr perintö, joka on jatkunut tähän päivään. Viimeisin muutos sali on poistaminen Roosevelt Jr: n patsas, joka hänestä ratsastaa hevonen, kun mukana Afrikkalainen orjia. Ihmiset valittivat, että se on tunteeton kuva nykyajan amerikkalaisille.

Discovery-huone

Tähän mennessä olet lukenut, että museo käsittelee kehittyneitä aiheita. Näytöt on tarkoitettu käytettäväksi viittauksina opiskelijoiden kanssa oikeudenmukainen käsitys perusasteen tieteen ja historian. Kuitenkin, ne ovat myös catering nuorten mielissä on kiinnostunut näistä aiheista. Discovery Room on paikka, jossa pikkulapset ja luokkakoululaiset voivat löytää opiskelumateriaalia tasolleen. 

Nuoret tutkimusmatkailijat 5-11-vuotiaista voivat aloittaa uransa löytömaailmassa käyttäen museon elämänkokoisten pienoismallien avulla. He voivat koskettaa ja tarkastaa leluja ja kuvakirjoja tyydyttää uteliaisuutensa. Tämä on hyvä idea, koska lapset oppivat vuorovaikutuksen kautta yksinkertaisesti lukea tai nähdä.

Erityiset näyttelyt

Erikoisnäyttelyt tarjoavat upotustason, jota pysyvät näyttelyt eivät voi. Sinun ei tarvitse pelätä maksaa mitään kosketat, koska vuorovaikutus on tärkein piirre näissä huoneissa. Salit ovat täynnä näyttöjä ja kammiot osoittavat erilaisia teorioita. Tämä on parempi tapa opettaa kuin pakottaa lapsi lukemaan koko opinnäytetyön! Nämä hallit toimivat myös televisiosarjan keskipisteenä.

Hayden Planetaario Space Näytä

Tämä teatterikupoli, jossa on 429 paikkaa, jotka ympäröivät koroketta huoneen keskellä. Tämä asetus toimii paikka luennoitsija ja opiskelijoille. Se palvelee myös erityistä tarkoitusta, ja se on käyttää kupoli katto näyttö näyttää tähtikuvioita ympäri katsojia. Tämä tarjoaa hyper realistinen visuaalinen avustaja, joka on sekä koulutus-ja vaikuttava.

Planetaario Space Show isännöi maailmankuulu astrofyysikko, Neil deGrasse Tyson. Saatat tuntea hänet hänen usein esiintymisiä koulutus televisio-ohjelmia tai hänen samankaltaisuus käytetään sosiaalisen median uutisia ja huumoria. Hän on myös aktiivinen hermona.

Aistimme: Mukaansatempaava kokemus

Ihmiskeholla on erilaiset keinot tulkita todellisuutta. Näitä kutsutaan “aisteiksi” ja niitä on viisi, kuten näkö, haju, kosketus, kuulo ja maku. Ylityö, henkilö alkaa kehittää ajatusta normaaliudesta joka sekunti he elävät käyttämällä näitä aisteja. On kuitenkin tapa pelata miten maailma nähdään ja jättää henkilö sekava tai sekava.

 

Meidän aistiemme painopiste: Mukaansatempaava kokemus on altistaa henkilö tilanteeseen, jota heidän kehonsa ei tunnista “normaaliksi”. On myös illuusioita, jotka saavat meidät näkemään jotain, että ymmärrämme, vaikka tiedämme, että mitä me tarkastelemme on jotain aivan muuta. Tämän salin tavoitteena on auttaa ihmisiä ymmärtämään aistejaan paremmin altistamalla se erilaisille ärsykkeille.

Näkymättömät valtameret

Maapallon valtameri on yhtä kiehtova kuin taivaan takana mme mme mme. Suurin osa maapallon merestä on vielä tutkimaton ja tutkijat ovat vain onni löytää muutamia näytteitä. Kaikki löytyy syvä kuilu ei voi säilyttää muotoaan, kun tuodaan alueille, joilla on alhaisempi paine. Siksi he tarvitsevat robotiikan avulla erikoisnäyttöjä.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *