Talviloma ystävien kanssa Lapissa

Tuntuu, että olen taas ehtinyt tekemään paljon kaikenlaista, vaikka toisaalta esimerkiksi tämä viikonloppu tuli vietettyä Oulussa ihan vain urheillen, lepäillen ja syöden karkkia sohvalla (parasta).

Pari viikkoa sitten vietimme talvilomaa saksalaisten ystävieni (jotka olivat käytännössä perheeni Amsterdamissa asuessani) kanssa Rovaniemellä ja oli kyllä mahtava reissu. Yövyimme äitini työasunnossa, jossa kokkailimme ja pelailimme iltaisin. Päivisin kävimme mm. joulupukin maassa, talvisilla kävelyillä ja ystäväni syntymäpäivänä husky-ajelulla. Paikoista ja kokemuksista suosittelen erityisesti Rakas-ravintolaa kivaa ilallista varten ja Ounasvaaraa revontulien jahtaamiseen. Husky-ajelun otimme Apukka nimiseltä yritykseltä ja heistä jäi ainoastaan hyvää sanottavaa.

Revontulet.jpg
Revontulet Ounasvaaran päällä

Rovaniemi winter.jpg

Ounasvaara.jpg

Lapland6.jpg
Nuotio joulupukin maassa tuoksui ihan hiihtolomalle!
Rovaniemi.jpg
Talvikävely lumisateessa, joka kesti vahingossa 2,5 tuntia pienestä eksymisestä jothuen.. Turistiopas ilmottautuu!

Parasta on ystävät <3

Ihanaa sunnuntaita kaikille!