Joululoma

Mitä ihaninta uutta vuotta juuri sinulle! <3

Istuskelen tällä hetkellä Oulun lentokentällä matkalla takaisin Helsinkiin ja päätin avata läppärini ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon ja samalla kirjoittaa hieman alkuvuoden kuulumisia.  Takana on 12 pohjoisessa vietettyä päivää, joista jokainen oli omalla tavallaan ainutlaatuinen. Vietin kaiken aikani perheen ja ystävien kanssa jutellen, kahvitellen, elokuvia katsellen, urheillen ja ihan vain kiireettömyydestä nauttien. Jouluaaton olin yhdessä perheeni kanssa kuten kaikkina aikaisempinakin vuosina ja uutta vuotta juhlistimme puolestaan yhdessä kolmen muun kaveripariskunnan voimin sushia valmistaen ja lautapelejä pelaten. Oli kyllä hauska ilta ja vaikka menikin melko myöhäiseen oli ihana herätä uuteen vuoteen iloisin mielin, täynnä energiaa ja ilman minkäänlaista huonoa oloa.

Päällimmäisenä, tai oikeastaan ainoana asiana, mielessä on tällä hetkellä kiitollisuus kaikesta. Vuoden 2018 alku ei ollut helpoin mahdollinen, mutta vuosi oli kokonaisuudessaan huomattavasti helpompi, tasapainosempi ja yleisesti ottaen onnellisempi kuin 2017, jonka tituleerasin  aikaisemmin muutoksen vuodeksi. Koen, että kuluneen vuoden jokainen kuukausi oli edeltäjäänsä parempi ja että vuosi parani koko ajan oman suunnan löytyessä ja omaa intuitiota kuunnellessa.

Totesin eilen illalla ja uudelleen tänä aamuna, että en ole koskaan aikaisemmin kokenut näin suurta kiitollisuutta ja samalla ollut näin innoissani uudesta alkavasta vuodesta. Minulla on hyvin vahva tunne, että siitä tulee mahtava. Luonnollisestikaan en oleta, että tuleva vuosi olisi haasteeton tai täynnä ainoastaan hyviä asioita, mutta yleinen olotilani on positiivinen ja usko itseeni entisellään, minkä uskon tuovan vain lisää hyvää elämään ensi vuoden aikana. En malta odottaa!

Uuden vuoden tavotteita en ole vielä tehnyt, enkä tiedä teenkö niitä ollenkaan. Koen, että kaikki elämäni osa-alueet voivat hyvin ja ovat vieläpä melko hyvässä tasapainossa, vaikka tietysti aina voi ja on suotavaakin kehittää ja kehittyä. Vuoden 2019 aikana aion joka tapauksessa jatkaa oman polkuni kulkemista, sijoittaa hyvinvointiini ja panostaa entistä enemmän läheisiin sekä sosiaalisiin suhteisiin. Toisaalta vaikka asiat pysyisivät juuri näin kun ne ovat nyt, olisin onnellinen.

Tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi! <3 Tervetuloa 2019- toivottavasti se on meille kaikille yhtä mahtava!