Flunssan kourissa

Mitä ihaninta perjantaita!

Täällä on mennyt kohta kaksi päivää visusti sängyn pohjalla, flunssan kourissa, makoillen. Tämä on sinänsä todella kummallista minulle, sillä olen vuosia ollut sairaana ainoastaan joululomilla, jolloin olen poikkeuksetta kärsinyt jonkun taudin. Ehkäpä tämä on nyt historiallinen vuosi ja olen (varmaan ensimmäistä kertaa) joulun terveenä?

Muuten kuuluu hyvää. Vietin viime viikonloppuna pitkästä aikaa me-timea: kävin kaupungilla kiertelemässä, ostin uuden kirjan ja katsoin suosikki sarjani, Netflixin Gran Hotelin loppuun. Oli ihana huomata, että Stockmannilla oli paljon jouluvaloja ja viimeisiäkin ripusteltiin kovaa vauhtia. Ruokakauppoja rakastavana ja kauppiaskoulutuksen suorittaneena voin muuten melkein ammattimaisesti todeta, että juuri avattu uusi Stockmannin Food Market Herkku on ihan loistava ruokakauppa. Olisin voinut viettää siellä ties kuinka paljon aikaa. Suosittelen pistäytymään.

Tämä viikonloppu on puolestaan pyhitetty flunssaisten “kolikkojuomalle” (inkivääristä pilkottuja kolikoita keitetään ja sekaan laitetaan mustapippuria..) ja ennenkaikkea levolle, jota kroppa selvästi nyt vaatii. Katsoin muuten jo Big Little Liesin ensimmäisen tuotantokauden ja se oli todella hyvä. En ole aikaisemmin välittänyt suuremmin Nicole Kidmanista, mutta kyseisessä sarjassa hänen roolisuorituksensa oli kieltämättä ihailtava. Seuraavaksi ajattelin antaa mahdollisuuden Netflixistä löytyvälle Bodyguardille, jota juuri tuossa aloittelinkin.

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on vältytty flunssalta ja kuumeilulta onnistuneemmin kuin täällä. Rentouttavaa viikonloppua <3

I have been sick for a few days which feels so weird as usually I get sick only (but always!) on Christmas holiday. I am kinda hoping this means I will be all good and healthy during Christmas time! Last weekend I spent some me-time: went to the city center to do some (mainly window) shopping, bought a new book and watched the final episodes of one of my favourite series “Gran Hotel”. The upcoming weekend will be all about resting and getting healthy which means drinking loads of gingery drinks and watching even more series. Now I will give “Bodyguard”  a chance. I hope you have avoided flu better than I did. Have a nice and relaxing one <3