Spontaanit kuulumiset

Tulin juuri kotiin Gloria Fashion Showsta (jonka jälkeen käytiin vielä esimieheni kanssa Kiilassa syömässä burgerit) ja päätin tulla spontaanisti kertomaan kuulumisia ennen nukkumaanmenoa. Tiedossa on todellista ajatusten virtaa, mutta toivotaan, että edes jonkinlainen punainen lanka kurkistaa rivien välistä. Kirjoittaminen on kieltämättä jäänyt todella vähälle viime aikoina. Arki ja kesä ovat olleet tapahtumarikkaita ja pitäneet niin kiireisenä, ettei koneella olemiseen ole yksinkertaisesti jäänyt yhtään aikaa. Nyt odotankin jo hieman pimeneviä ja viileneviä syysiltoja, jolloin voi käpertyä katsomaan sarjoja ja ihan muutenkin vain kotoilemaan. Syksy on ehdottomasti lempi vuodenaikani. Rakastan syystakkeja, sateen jälkeistä raikasta ilmaa ja sitä kun aurinko lämmittää hieman, olematta kuitenkaan liian kuuma.

Kuluva viikko on ollut kokonaisuudessaan hektinen, mutta samalla palkitseva ja antoisa. Vietin maanantaina etäpäivää junassa työskennellen, mutta loppuviikko menikin hyvin tiivisti toimistolla tehden vähän liiankin pitkiä työpäiviä. Varasin tällä kertaa muuten junasta työskentelyhytin, mutta niitä ei selvästi oltu tehty minun mittaisille pikku ihmisille- en nimittäin yltänyt penkiltä pöydälle.. 😀 Iltaisin kävin pari kertaa salilla treenaamassa ja katsoin työkaverin suosittelemaa espanjalaista sarjaa Netflixistä. Sarja on sekoitus romantiikka ja murhamysteereitä ja pidän siitä. Jos voisin muuttaa menneisyydestäni jotakin niin luultavasti palaisin siihen hetkeen kun asuin Espanjassa enkä yrittänyt tarpeeksi opetella espanjan kieltä. Vietin silloin kaiken aikani silloisen kämppikseni- nykyisen rakkaan ystäväni kanssa ja muiden englantia puhuvien kavereiden kanssa. Espanjan opiskeleminen olisi itseasiassa onnistunut myös silloin kun muutin Hollantiin, sillä asuin tuolloin puoli vuotta työharjoittelijoiden “Tommy-housessa”, jossa ihana kämppikseni oli espanjalainen. Noh- ei auta kuin toivoa, että vielä joku yhtä mahtava ja helppo tapa oppia kieltä ilmaantuu, tällä kertaa nimittäin takuuvarmasti tartun siihen!

Yleisesti ottaen minulle kuuluu aidosti hyvää. Ensi viikolla tähän aikaan olemme New Yorkissa. Loma tulee kieltämättä tarpeeseen ja on varmasti hyvä pysähtyä hetkeksi sulattelemaan kaikkea arjen hektisyyttä. Luultavasti yhtä hyvää tekee myös etäisyyden ottaminen Helsingin asuntomarkkinoiden seuraamiseen ja asuntonäytöissä kiertelyyn- tuntuu, että se on ollut miltei toinen työni.. Asuntokuume on siis vaarallisella tasolla ja myönsinkin eräälle asuntovälittäjälle olevani jo melkein epätoivoinen ojentaessani samalla hänelle käyntikorttini siltä varalta, että täydellinen Etelä-Helsinkiläisasunto vapautuisi minun sitä huomaamatta. Tämä tosin olisi silkka mahdottomuus, sillä olen jokaisen yrityksen ennakkomarkkinointilistalla, minkä lisäksi selaan oikotietä niin aktiivisesti, että hintaa näkemättä osaan antaa pelottavan tarkan hinta-arvion kohteelle kuin kohteelle, kunhan se vain sijaitsee Helsingin rajojen sisäpuolella. Sinä, joka asut unelmien asunnossani, voisitko ystävällisesti muuttaa pian?

Ajattelin, että tämä postaus olisi tylsä ilman ihmiskuvia, joten tässä pari kuvaa viime viikonlopulta Oulusta. Tuo lapsuudesta tuttu tornipeli on vieläkin ihan hauska- sitä voi pelata Makiassa!

Sellaisia pikaisia, melko kevyitä, mutta erittäin sekalaisia kuulumisia. Nyt ajattelin lähteä kasvojen pesulle ja kuunnella samalla tänään esiintynyttä Ellinooraa. Hän lauloi Glorian Fashion Showssa “Glitteri”- kappaleen, jonka olen kuullut aikaisemmin, mutta jonka sanat sisäistin vasta tänään. Jotenkin ihana biisi, jonka sanat varmasti jokainen sydän suruja joskus potenut ymmärtää. Artisti oli muutenkin livenä ihastuttava. Olen tänä kesänä nähnyt muuten myös muunmuuassa nuoruuden suosikkini Pikku G:n ja TikTakin keikat. Molemmat olivat ihan huikeita ja fiilis kerrassaan nostalginen! Parasta oli kuitenkin ehdottomasti se, että sai keikan aikana halailla samaa ystävää, jonka rinnalla kuuntelin samoja kappaleita myös 10 vuotta sitten. Viime viikonloppuna kävimmekin sitten melkein katsomassa Happoradion keikkaa, mutta päädyimmekin tilaamaan Woltista tacoja ja katsomaan Cheekiä tv:stä 😀 Living on the edge.

wolt tacot.jpg

Kauniita unia kaikille yökyöpeleille <3