Happy place: Helsinki edition

Sain tänään vieraita, jotka toivoivat, että esittelisin heille lempipaikkani Helsingissä. Ehdottomiin suosikkeihini kuuluu Etelä-Helsingin kauniit kadut kahviloineen ja ranvintoloineen, mutta rakastan yhtä paljon myös läntistä kaupunginosaa, missä itsekin tällä hetkellä asun ja työskentelen. Kauan ei siis tarvinnut miettiä, kunnes löysimme jo itsemme johdollani käppäilemästä kotoani kohti Seurasaarta.

Seurasaari.jpg

Seurasaaresta on muodostunut itselleni jo jonkinlainen sunnuntainen perinne ja miltei joka ikinen sunnuntai juoksen tai kävelen Seurasaareen istuskelemaan penkeille keskelle siltaa. Tuo on ehdottomasti lempipaikkani Helsingissä tällä hetkellä.

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolellakin löytyy muitakin Seurasaarifaneja. Kuulisin mielelläni myös muista täälläpäin sijaitsevista “happy placeista”.

Seuraava (vielä hieman turistisempi..) etappimme olisikin sitten Linnanmäki, jota odotan kauhunsekavin tuntein. Kuvittelen nimittäin edelleen olevani varsinainen hurjapää, mutta todellisuus ei mitä todennäköisimmin ole lähelläkään mielikuvaani. Melko varmasti olenkin jo ensimmäisen laitteen jälkeen valmis syömään kierreranskalaisia ja ihan vain “nauttimaan tunnelmasta”. 😀 Vanhuus!

Ihanaa kesäsunnuntaita juuri sinulle, joka luet tätä <3