Midsummer & Travel plans

Juhannus oli tänä vuonna juuri sellainen kuin olisin halunnutkin sen olevan: parasta seuraa, hyvää ruokaa, päikkäreitä ja pitkiä yöunia. Unohtamatta kuitenkaan paria lasia punaviiniä ja (kohdallani ylivoimaisesti voitettuja 😉 ) Scrabble- matseja. Viime vuonna järjestin juhannusjuhlat, mutta tänä vuonna juuri päättynyt viiden päivän Italian reissu oli vienyt enemmän voimia kuin osasin kuvitellakaan ja totaali rentoutuminen ja ystävien luona kylästely tuli ehdottomasti tarpeeseen. Tajusin muuten viikonloppuna, että en ole tainnut koskaan aikuisiällä viettää perinteistä mökkijuhannusta. Se ei ole yksinkertaisesti vielä kertaakaan tuntunut haluamaltani tekemiseltä ja minusta on selvästi kehkeytynyt vuosi vuodelta enemmän “oman tieni kulkija”, joka tekee mikä tuntuu kivalta sen sijaan, että automaattisesti tekisi niin, miten “kuuluisi”. Luin itseasiassa, että introvertit ovat usein tyypillisesti juurikin tuollaisia omasta puolestaan ajattelijoita, joilla on tapana haastaa vakiintuneita sosiaalisia käytäntöjä ja ainakin oman lähipiirin puolesta voin todeta sen pitävän paikkaansa..

20180623_213633.jpg
Raikasta iltapalaa ja samalla lähestulkoon ainoa kuva koko juhannukselta.

Eilen vietin vuorostaan etäpäivää junassa makustellessa takaisin Helsinkiä kohti. Miten mahtavaa muuten, että nykyään toimistoa voi pitää mukana minne ikinä meneekin? Tuntuu, että yhä useammat yritykset kannustavat etäpäivien hyödyntämiseen ja itse ainakin arvostan sitä suuresti. Omalla kohdallani tietynlainen vapaus kasvattaa luovuutta huomattavasti, mitä mieltä te olette?

Unohdin kertoa, että varasimme reilu kuukausi sitten jälleen lennot New Yorkiin! Tulemme tänäkin vuonna olemaan kaupungissa syyskuun muotiviikkojen aikaan, jolloin siellä ei pitäisi olla ihan niin kuuma ja ilmassa on entistäkin enemmän inspiraatiota. Emme ole tehneet vielä mitään varsinaisia suunnitelmia, mutta uskoisin, että viime vuonna “unohtuneet” Top Of The Rock, Broadway- musikaali ja korispeli voisivat hyvinkin päätyä ohjelmaan!  Myöskin helikopteriajeluita ja konsertteja täytyy silmäillä, sillä luulen niiden tekevän toisen matkustusosapuolen hyvin onnelliseksi. <3

Ihan mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille! Parasta, että kesää on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä.

What a relaxing midsummer it was! This year we spent it eating well, sleeping long and of course playing some Scrabble- just what I needed after a surprisingly heavy Italy trip, heh. I completely forgot to tell you that we booked a trip to New York in September. I am so excited and already thinking about what to do this time. All ideas are more than welcome!