A great gift

Sain vihdoin ripustettua ystävänpäivänä saaneeni taulun “Jenni’s Happy Place”, joka kuvastaa yöllistä tähtitaivasta Vapaudenpatsaalta katsottuna, juuri siltä päivämäärältä kun vierailimme siellä. Juliste on tilattu The Night Sky- sivulta ja kehykset hankittu Ikeasta (Ribba). Pidän kokonaisuudesta kovasti ja mielestäni tämä onkin erinomainen lahjavinkki puolisolle, perheenjäsenelle tai vaikka kummilapselle, mikäli haluaa ikuistaa esimerkiksi ensisuudelman, lapsen syntymän tai minkä tahansa muun tärkeän hetken taulun muodossa. Hyviä lahjaideoita ei koskaan voi olla liikaa ja tällaiset pienet merkitykselliset lahjat ovat ehdottomasti niitä parhaita.

Nightsky Dublin

I finally hung up a painting which I got as a gift for Valentine’s Day. It is a representation of the Night Sky above Statue of Liberty at date we visited it and it’s called “Jenni’s Happy Place”. I absolutely love it.

Ehkäpä joku muukin ihastuu ideaan! ps. tämä ei ole sponsoroitu mainos 😉