Puolikkaan kevätviikon kuulumisia

Hyvää huomenta ja alkavaa perjantaita! Tämä viikko lentänyt siivillä, enkä voi uskoa, että viikonloppu on taas pian täällä. Täksi viikonlopuksi saan mitä ihaninta seuraa kylään ja tarkoituksena olisi tehdä kivoja Helsinki- juttuja- en malta odottaa! Ennen viikonloppua kuitenkin kuvia kuluneelta arkiviikolta.

1. Aamurutiinit ovat alkaneet muokkautumaan ja niihin kuuluu olennaisena osana Radio Nova (nettiradion kautta kuunneltuna!) sekä kahvin juominen kylpyhuoneessa meikatessa. 2. Mikä sää! Kävelin työmatkat joka päivä ja aidosti nautin niistä. En ollut ihan ymmärtänyt kuinka lähellä työpaikkaa asunkaan ja täytyy myöntää, että kerkesin jo lataamaan matkakortille kuukauden verran Helsingin sisäistä- hups. 

3 & 4. Työillallinen Tony’s Delissä. Valitsin parsarisoton, sillä verukkeella, että se on ruoka, jota en itse osaisi laittaa. Tuolla periaatteella olisin kyllä voinut tilata melkein mitä tahansa 😀

5 & 6. Kevään merkkejä aina niin kauniilla Bulevardilla.

7. Perinteinen perhetapaaminen Memphiksessä. Tilasin muuten (kauluspaidassa) 12cl punaviiniä ja tarjoilija halusi nähdä henkkarini.. Saa nähdä milloin tämä loppuu, täytän kuitenkin kesällä 27! (apua 27) 8. Koti ja kukat. Koti ei varsinaisesti vielä tunnu täysin kodilta, vaikka viihdynkin täällä hyvin. Pikkuhiljaa! 

Viikko oli kokonaisuudessaan todella mukava, mutta rehellisyyden nimissä myös melko raskas. En nimittäin nukkunut yhtenäkään yönä kovin hyvin. Väsymys on minulle ehdottomasti arjen pahin vihollinen, sillä  omalla kohdallani se heijastuu välittömästi ajatuksiin ja kaikki asiat alkavat tuntua maata kaatavan suurilta, vaikka todellisuus olisikin järjellä ajateltuna ihan toista. No, mutta viikonloppuna voin (kaiken muun kivan ohella) panostaa myös lepäämiseen ja olo on varmasti taas pian normaali! Kevät on kyllä ehkä sittenkin lempivuodenaikani..

Aurinkoista viikonloppua kaikille teille <3