Breakfast Nook Inspiration

Lounastin tänään sisustussuunnittelija ystäväni kanssa ja täytyy myöntää, että viimeistään kahvin aikana puraisi minuakin pieni sisustuskärpänen! Ystävälläni oli nimittäin paljon hyviä ideoita uuden kotini sisustukseen liittyen (joita oli ilo kuunnella!) ja kävi ilmi, että makumme sisustuksen suhteen ovat melko samanlaisia. Kotiin päästyäni uppouduin jälleen todella syvälle Pinterestin maailmaan ja tulin siihen tulokseen, että ainakin ns. “breakfast nook” on saatava. Uuden kodin keittiössä onkin juuri sopiva kolo pienelle “sohvalle”, jota vastapäätä mahtuisi pieni pöytä sekä pari tuolia. Tein pienen kollaasin minun silmää miellyttävistä kokonaisuuksista.

Breakfast nook kollaasi.jpg

Pidän ensimmäisestä kuvasta kokonaisuutena eniten, kun taas viimeisen kuvan sohvan korkea selkänoja on mielestäni kaunis, vaikkakin ehkä turhan “sängynpäätymäinen”. Myös korostusseinä ja sohvan mahdollinen säilytystila houkuttelevat. Pitänee hieman paneutua siihen, saako tällaisia kalusteita Suomesta jostakin valmiina vai täytyisikö tuollainen teettää.

Mitä mieltä te olette “aamiasnurkkauksista”?

Kuvat: Pinterest