Muutosten tuulet

Pahoittelut hiljaiselosta ja suuret kiitokset teille kaikille, jotka olette jaksaneet käydä täällä kurkkimassa uusia postauksia. <3 Syy hiljaisuuteen on eräät saamani uutiset, jotka kaikessa mukavuudessaan ovat vaatineet paljon suunnittelua ja näin ollen luonnollisesti myös paljon aikaani. Näistä lisää ensi viikolla, kunhan saan nimet paperiin ja asiat varmistuvat täysin- jännittävää!

Muutoin viimeiseen pariin viikkoon on mahtunut paljon lapsiaViime viikonloppuna oli babyshowerit ja tänä viikonloppuna rakkaan kummitytön 1-vuotissyntymäpäivät, joissa molemmissa oli mitä ihanimpia ihmisiä ja herkullisinta kakkua. Voisiko tällaisia juhlia olla joka viikonloppu?! Keskiviikkona kävin vielä vanhemman kummityttöni kutsumana hänen lastentarhansa tärkeän aikuisen päivässä, jossa tanssittiin, maalattiin ja syötiin muffinsseja. Täytyy myöntää, että näiden lapsipainotteisten päivien seurauksena myös kotonamme käydyt keskustelut ovat entistäkin useammin kääntyneet vauva-aiheisiin. Tämä on sinänsä aika hassua, sillä siinä missä nykyään ajatus mini-minästä tuntuu ihanalta ja täysin luontevalta ajatukselta, en vielä pari vuotta sitten ollut laisinkaan varma haluaisinko edes koskaan jälkikasvua. Niin ne asiat muuttuvat ja loksahtelevat paikoilleen- ihan paras tunne.

unnamed-3

Aavistin vuodenvaihteessa, että tämä vuosi tulee olemaan täynnä muutoksia sekä hyviä asioita ja ainakin vielä näin maaliskuun alussa vaikuttaa siltä, että olin oikeassa. Uskon vahvasti siihen, että kaikella on tarkoituksensa, vaikka usein tarkoituksen  oivaltaakin vasta paljon myöhemmin. Tuo uskomus on varmaankin osittain vaikuttanut siihen, että olen muuttunut jatkuvasti yhä enemmän muutosmyönteisemmäksi. Loppujen lopuksi ainoa pysyvä asia on kuitenkin nimenomaan muutos.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille- palataan pian! ps. ylläoleva kuva on napattu meidän parvekkeelta ja minulla tulee siitä ainakin ihan Leijonakuningas-vibat 😀