Ystävänpäivä & 14 päivän haaste

Eilinen ystävänpäivä koostui ihanista viesteistä sekä naurun täyteisestä koti-illasta. Sen sijaan, että olisimme menneet ulos illalliselle päätimme tehdä itse sushia. Tämä oli minun ensimmäinen kertani ja sainkin heti apukokin tittelin, jonka hoidin mielestäni ihan hienosti.. Tämä homma vaatii nimittäin kärsivällisyyttä!

Kuuluin itseasiassa aina viime syksyyn asti sushin vihaajiin, kunnes Kobeyaki niminen paikka New Yorkissa sai huijattua minutkin sisään markkinoimalla itseään terveellisen, luovan ja herkullisen japanilaisen ruuan tarjoajana eikä niinkään sushiravintolana. Tilaamani annos oli väärinpäin kääritty sushi (california roll) ja söin sen innoissani kehuen samalla taukoamatta kuinka hyvää se onkaan. Tuon kerran jälkeen kävimme ravintolassa useita kertoja syömässä kyseistä “epäsushia” ennen kuin vihdoin myönsin, että olin kääntänyt takkini ja muuttunut sushihypettäjäksi. Kobeyakeja on muuten Manhattanilla viisi kappaletta- kannattaa ehdottomasti kokeilla mikäli on sielläpäin, et varmasti pety!

jennille

sushi and rose.jpg

sushidinner.jpg

Suunnittelin toteuttavani 14 päivän haasteen, jonka aikana julkaisen postauksen joka päivä kahden viikon ajan, mutta rehellisesti valon puute hankaloittaa melkoisesti kuvaamista ja vähän jännittää riittääkö aika ihan kaikkeen. Katsotaan!

Toivottavasti teidän ystävänpäivänne oli juuri sellainen kuin halusittekin <3