Easy like a Sunday morning

Sunnuntait.

Kuten joka sunnuntai, myös tämä alkoi musiikilla, hitaalla aamiaisella ja useammalla kupilla kahvia. Ohessa olemme tuijottaneet Netlixin omaa Dynastia– sarjaa, jolle päätimme eilen antaa mahdollisuuden. Viimeisen parin vuoden aikana olen katsonut ainoastaan “lyhyitä hyvän mielen sarjoja”, kuten ikisuosikkejani Frendejä, Modern Familyä ja How I Met Your Motheria, mistä johtuen Dynastian juonenkäänteet tuntuivat hurjilta ja samalla koukuttivat välittömästi. Näin viimeyönä jopa sarjaan liittyvää unta!

Halusin jakaa kanssanne rakastamani Commodoresin Easy- kappaleen Lionel Richien ja Westlifen esittämänä, joka on mielestäni täydellinen leppoisaan sunnuntaihin. Rehellisyyden nimissä tämä soi meillä kyllä muulloinkin kuin vain sunnuntaisin. 😀

Rentouttavaa päivää <3