New year- new energy! Goals for 2018

Näin vuodenvaihteessa haluan listata tavotteita uudelle vuodelle. En muista tehneeni koskaan varsinaisia uudenvuodenlupauksia enkä pidä näitäkään sellaisina. Mielestäni on vain hyvä määritellä selkeästi tavoitteet, jotta voi viedä elämää haluamaansa suuntaan. Oletteko te listanneet samantyyppisiä asioita tai kenties tehneet joitakin lupauksia? Olisi kiva kuulla!

Tässä tulee omat henkilökohtaiset tavoitteeni vuodelle 2018.

Dream big brooklyn market.jpg

Käytän vähemmän aikaa sosiaalisessa mediassa. Minulla ei ollut koko viime vuoden aikana Facebook-appia ja kävinkin siellä todella harvoin. Tänä vuonna haluan samalla tavalla vähentää Instagramin käyttöä. Aion myös minimoida turhanpäiväisten iltapäivälehtien selaamisen, sillä se ei tuo elämääni mitään positiivista tai mainitsemisen arvoista.

Olen enemmän läsnä. Tämä liittyy aikaisempaan kohtaan. En usko, että kukaan vanhana muistelee kuinka mukavaa oli roikkua sosiaalisessa mediassa tai räplätä turhaan puhelinta. Haluan olla tänä vuonna aidosti läsnä ja viettää myös päiviä ilman puhelinta. Taisin muuten olla viimeisiä, jotka aikanaan hankkivat älypuhelimen- en ole oikein koskaan ymmärtänyt, miksi pitää olla koko ajan “online” kun voi sen sijaan aidosti elää elämäänsä.

“Read more books than status updates. Look into more eyes than screens. Hold more hands than devices.”

booksale union square.jpg

Olen enemmän saatavilla läheisilleni. Viime vuonna olin usein todella uupunut enkä kokenut usein olevani parasta mahdollista seuraa, mistä johtuen vetäydyin paljon omiin oloihin. Tänä vuonna aion olla aidosti saatavilla läheisilleni- myöskin kotini ovet ovat entistä avoimemmat perheelle ja ystäville aikaan katsomatta.

Teen mahdollisimman paljon asioita “bucket listiltäni”. Listallani on ainakin Irlannissa käyminen, espanjanopiskelu, tenniksen harjoittelu ja kuumailmapalloajelu.. I’ll keep you posted.

Matkustan New Yorkiin. Viime vuonna melkein parisen kuukautta NYCissä asustellessa, tiesin, että palaan pian takaisin. Tänä vuonna aion käydä New Yorkissa ainakin kerran.

“Go where you feel the most alive”

i heart nyc.jpg

Teen “ärsyttävät asiat” heti alta pois. Sähköpostien, laskujen ym. hoitamiseen menee muutama minuutti, joten haluan hoitaa ne jatkossakin aina heti alta pois, sen sijaan, että ne jäisivät “roikkumaan” ja samalla stressaamaan. Olen ollut tässä viime aikoina melko hyvä, mutta haluan jatkaa samaan malliin tänäkin vuonna.

Kuuntelen omaa intuitiotani ja teen elämästäni oman näköistä. Olen iässä, jossa yhä useamman elämät alkavat kallistumaan vakiintumisen ja perheenperustamisen puoleen. En halua ottaa elämästä paineita vaan tehdä juuri niinkuin sisimässäni parhaimmaksi koen. Olen ennenkin kertonut luottavani vahvasti intuitioon- pohjimmiltaan jokainen kyllä tietää mitä aidosti haluaa.

“The road to freedom doesn’t start by feeling good. It’s starts by being true to yourself.”

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_25fc.jpg

Kehityn ihmisenä, harjoitan kiitollisuutta, myötätuntoa ja positiivista ajattelua päivittäin- ihan kuten aikaisemminkin.

Kirjoitan blogia. Tämä harrastus on minulle todella mieluisa ja vaikka aluksi tuntuikin, että eihän näitä kukaan lue, olen saanut osakseni jo ihan hyvin aktiivisia lukijoita. Kiitos kaikille, jotka seuraatte. <3

Nautin jokaisesta päivästä– it’s a beautiful day to be alive (everyday).

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3155

Katsotaan vuoden aikana, viimeistään vuoden lopussa, miten hyvin pääsin tavoitteisiini. Vielä viimeisen kerran: Menestyksekästä alkanutta vuotta!