Furry in Stockholm

Vuoden 2018 ensimmäiseksi matkakohteeksi valikoitui Tukholma, jonne suuntasimme joulukuun viimeisenä päivänä. Halusin uudeksi vuodeksi johonkin uuteen paikkaan, jotta vuosi alkaisi iloisin ja energisin mielin, täysin puhtaalta pöydältä. Idea oli loistava, vaikka itse sanonkin (:D) ja siinä suihkunraikkaana aamupalaa nauttiessa oli olo mitä mahtavin. Tästä voisi hyvinkin tehdä uuden vuoden perinteen- uskallan nimittäin väittää, että tämä voittaa huonossa olossa heräämisen, jonka seurauksena uusi vuosi alkaa omasta mielestäni melko nihkeästi. We’ve all been there.

Olimme Tukholmassa neljä päivää (3 yötä) ja pidimme reissua erittäin onnistuneena. Joka paikassa oli kaunista, päivät tuntuivat kiireettömiltä eikä ruotsin puhumisestakaan ollut haittaa. En tainnut ostaa yhtään mitään, vaikka kiertelimmekin kauppoja parina päivänä. Keskityin vain hetkessä olemiseen, syömiseen ja kahvin juomiseen. Meillä ei ollut suunniteltuna mitään tiettyä tekemistä ja paluumatkalla rehellisesti mietinkin, että olisikohan pitänyt käydä katsomassa edes jotakin nähtävyyttä. En yleisesti ottaen ole mikään himokiertelijä, jonka täytyy nähdä joka ikinen kirkko ja maamerkki vaan tykkään enemmän tutustua paikkoihin kaikessa rauhassa ja nähdä ns. “päänähtävyydet”, mikäli koen ne aidosti mielenkiintoisiksi. Tällä kertaa kaikki turistinen jäi tekemättä ja oikeastaan ihan hyvä niin- nyt ei vain tuntunut siltä, eikä tämä ollut viimeinen kerta Tukholmassa.

Tässä pari kuvaa reissulta. Pääsin vihdoin käyttämään pörrötakkiani.

IMG_2852

IMG_2884.jpg

IMG_2327.JPG

IMG_2961.JPG

IMG_3021.JPG

IMG_3044.JPG

Vietimme tänään loppiaista perinteisesti pakkaamalla joulukoristeet laatikoihin (samalla joululauluja kuunnellen). Olisin mieluusti jatkanut joulufiilistelyjä ainakin kuukauden verran. Pitäänee aloittaa “jouluilu” syksyllä entistä aikaisemmin! 😀

Miten teidän loppianen sujui?