Vuoden ensimmäinen päivä

Ihanaa uutta vuotta! <3

Heräsin uuteen vuoteen Tukholmasta, missä vietimme vuodenvaihteenkin. Vuosi alkoi kohdallani rauhallisesti nukkumalla pitkään ja nauttimalla melkein yhtä pitkään hotelliaamiasta. Päivä meni hiljaisessa keskustassa kierrellen, aina välillä kahville poiketen, kunnes olikin jo aika suunnata vaatteiden vaihdon ja pienen hengähdystauon kautta illalliselle. Vaikka ilma olikin sateinen ja lähes joka paikka suljettu, oli vuoden ensimmäinen päivä omalla mittapuullani lähes täydellinen. Tässä pari kuvaa täältä Tukholmasta.

IMG_2394

IMG_24801.jpg

IMG_2580

IMG_262312.jpg

IMG_2607.JPG

IMG_2739.JPG

IMG_2751

IMG_2762

Vuosi on alkanut siis lupaavasti, enkä malta odottaa mitä kaikkea tämän vuoden päiviin tuleekaan sisältymään. Uusi vuosi- ihan parasta.