3 yötä jouluun

Olen vihdoin hankkinut kaikki joululahjat ja kaikki paketoidut yksilöt ovatkin jo päässeet kuusen alle odottelemaan huomista joulunviettoon lähtöä perheen luokse Tornioon. Kaikki minut tuntevat tietävät, että rakastan joulua- tämä on vain yksinkertaisesti vuoden parasta aikaa. Ihmiset ovat yleisesti ottaen hyväntuulisia ja auttavaisia, joka paikassa on kauniita valoja ja pimeistä illoista saa (ja kuuluukin) nauttia kotona tai ystävän luona ihan vain fiilistellen (=introvertin unelma). Parasta joulussa on kuitenkin ehdottomasti perheen läsnäolo, lämmin tunnelma ja yleinen kiireettömyys. Enkä kyllä kieltäydy yöpaitahengailusta tai aamusta iltaan tarjolla olevista jouluherkuistakaan 😉

Gingerbread and presents

Gingerbread, Christmas socks, Presents, Mia design, Balmuir

Meidän jouluaaton perinteisiin kuuluu Lumiukko- elokuvan katsominen, hautausmaalla ja joulukirkossa käynti sekä jouluillallinen, jonka jälkeen avaamme paketit. Yleensä loppuillasta katsomme elokuvaa ja seurustelemme. Olisi mukava kuulla muidenkin jouluperinteitä- kaikilla kun on juuri ne omansa.

Nyt lähden kiireisesti pakkaamaan huomista varten, jotta pääsen mahdollisimman nopeasti sänkyyn kuuntelemaan “Mielikuvituspoikaystävä”- kirjan loppuun. Kyseinen kirja on muuten mahtava viime hetken vinkki pukinkonttiin, etenkin (huumorintajuisille) sinkkunaisille. Itse olen ainakin nauranut vedet silmissä, enkä haluaisi teoksen loppuvan laisinkaan.

ps. Huomasin eilen, että Kimmo Takanen (Tunnelukkosi- kirjan kirjoittaja) oli jakanut tekstini kirjan Facebook sivulla, jonne pääset tästä– ihan mahtavaa.