10 Random facts #2

Edellinen 10 random facts- postaus on yksi blogini luetuimmista “kevyistä teksteistä”, joten päätin koota uudet faktat. Mielestäni tällaiset jutut ovat mukavaa vaihtelua pohdintojen ja arkisten kuulumisten rinnalle.

I decided to gather again 10 random facts about myself since the last one (which was unfortunately only in Finnish) was pretty popular. Again gathering of the facts was almost too easy.. Here we go!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1.Syön viinirypäleet jäisinä. Ostaessani viinirypäleitä, laitan ne suoraan pakkaseen, mistä syön niitä pikkuhiljaa. Monet ystäväni ovat aluksi pitäneet tätä(kin) tapaa kummallisena, mutta omaksuneet sen jopa myöhemmin itsekin- kannattaa siis kokeilla!

I eat grapes frozen. Whenever I buy grapes I put them to the freezer instead of fridge and when I start craving them I eat them completely frozen. Several friends have thought (also) this habit of mine is extremely weird but later on started adopted it themselves!

2.Minua ahdistaa kaikki avaruuteen liittyvä. En pidä avaruudesta, sillä koen sen kokonaisuutena jotenkin ahdistavana. Suomenkielen inhokkisanani on itseasiassa ääretön, jota käytetään usein avaruuspuheissa.

I hate everything that is related to space. I highly dislike even talking about space-related topics as they make me almost sick to my stomach- I guess this is because the whole concept is so very indefinite.

3.En omista hiustenkuivaajaa. Kuinka moni nainen voi samaistua? 
I don’t own a hair dryer. I would assume I am pretty much alone with this one. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4.Nälkäisenä olen hirviö. Tarvitsen ruokaa säännöllisin väliajoin ja seuralaisenkin on hyvä pitää varalta laukussaan pieniä välipaloja, joita voi tarvittaessa tarjota. Olin vappuna kolleegoiden kanssa Prahassa ja siellä toiset huomasivat minun jopa vaistomaisesti polkevan jalkaa kun nälkäkiukku oli iskemässä.. Todella aikuismaista. 😉

I am a monster when I am hungry. Last spring I was in Prague with my colleagues and they actually noticed me stamp my feet when I was getting hungry. Very mature 😉

5.Rakastan “remppa vai muutto”- ohjelmaa. En katso televisiosta juuri laisinkaan, mutta arkipäivisin kello kahdeksan on (vähintäänkin tallentavan digiboksin) oltava valppaana, sillä silloin Liviltä tulee television parasta antia..

I am obsessed with ‘Love it or list if Vancouver”- tv show. I don’t really watch television that much, but this show is just beyond great. 😀 Somehow I can also relate with one of the hosts, Jillian Harris, who I think is of course an amazing woman..

6.En voi sietää konflikteja. Vaikka olenkin suorasanainen ja melko jämerä, vihaan konflikteja. Pyrin aina ymmärtämään toista osapuolta ja selittämään oman eriävän mielipiteen mahdollisimman selvästi.

I hate conflicts. Despite being pretty straight-forward I can’t stand conflicts and therefore I always aim to understand the other person and explain my point of view as clearly as possible.

PC1304121.jpg

7.Minun oli määrä esiintyä Good Morning America tv-showssa ollessamme New Yorkissa.  Oli etukäteen sovittu, että esittäisin kuntosaliliikkeitä urheiluvaatteissa noin 3,5 miljoonalle katsojalle, mutta tämä peruuntui edellisiltana. Kuitenkin Suomeen saavuttuani sain uuden pyynnön tulla paikan päälle, mutta tällä kertaa kieltäydyin kohteliaasti.

I was supposed to perform gym exercises in Good Morning America- tv show when we were in New York. This was cancelled just night before the show but when we got back to Finland I was asked again- this time I politely thanked no.

8.Lataan kaikki teknologiset laitteet (puhelin, iPad, tietokone, kamera..) vasta kun akkua on alle 3% tai se on jo loppunut. 

I charge all my technological devices only when I have 3% or less battery remaining. 

9.Päätösten tekeminen ei ole minulle ongelma missään muualla kuin ravintolassa. Siinä missä yleensä teen päätökset itsevarmasti ja nopeasti seisten niiden takana, menee minulla ravintolassa pieni ikuisuus punnita mitä söisin. Yleensä laitan vaihtoehtoja “muistiin” ja sitten “muistissaolevat” kilpailevat vielä keskenään lopullisesta voitosta..

I highly enjoy dexision-making and I do not find it challenging or scary, however I cannot make up my mind in restaurants. I takes me a small lifetime to rank the different options and figure out what I really feel like having.. 

10.En ole juonut Pepsi Maxia viiteen kuukauteen. Päätin kesän alussa, että lopetan kokonaan tuon (maailman ihanimman) juoman kulutuksen ja sillä tiellä ollaan edelleen! Tämä on aikuisikäni pisin Pepsi Maxi “tauko” ja olen todella ylpeä itsestäni!

I haven’t drank Pepsi Max in 5 months. Everybody who knows me, knows that this is a big deal.. I am so proud of myself! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sellaisia faktoja- pystyittekö samaistumaan mihinkään?

Were you able to relate to anything?