Viikon viisi kohokohtaa

Mukavaa alkavaa lauantai-iltaa kaikille! Ajattelin jatkaa näin miltein reaaliajassa ja tulla jakamaan kuluvan viikon tähänastiset kohokohdat sekä pari kuvaa kodista. Viikko on ollut poikkeuksellisen mukava, vaikka mitään erityisen suurta ei olekaan tapahtunut.

Tällä viikolla olen:

  • Käynyt Helsingissä. Kyseinen kaupunki aiheuttaa minussa todella ristiriitaisia tuntemuksia. Siellä asuessani en mieltänyt paikkaa kodikseni, mutta näin myöhemmin voin myöntää, että en antanut Helsingille koskaan kunnollista mahdollisuutta, sillä töiden ja koulun ohessa jäi kovin vähän aikaa tutustua kaupunkiin. Mikäli työt vievät Helsinkiin asumaan, lupaan skarpata tämän suhteen- kaupungilla on varmasti paljon annettavaa.
  • Juhlistanut 100-vuotiasta Suomea. 
  • Käynyt joululahjaostoksilla ystäväni sekä kummityttöni kanssa. Nuorin kummilapseni on mitä iloisin tapaus ja naureskeli lähes koko shoppailureissun ajan.
  • Viettänyt tyttöjen iltaa täällä meillä. Eilen sain vieraakseni neljä ihanaa kaveria, joiden kanssa istuimme iltaa yöhön asti. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa porukalla ja rauhassa jakaa kaikkea maan ja taivaan väliltä. Sitä kuuluisaa maailmanparantamista!
  • Levännyt ja joulufiilistellyt. Jokin aika sitten minun oli pakko myöntää kuinka väsynyt olenkaan ollut viime vuosina ja nyt vihdoin tuntuu, että valoa on sittenkin tunnelin päässä. Väsymyksen hyväksyminen ja rauhoittuminen eivät ole olleet minulle erityisen helppoja, mutta tässä jos jossain näkee oman kehityksensä. Rentouttavina asioina olen tällä viikolla mm. kuunnellut joululauluja, leiponut joulutorttuja ja ehdinpä kiertelemään Helsingin Stockamannin jouluosastollakin!

IMG_1826

Mitä teille kuuluu?