American Museum of Natural History

Viime torstaina suuntasimme American Museum of Natural Historyyn. Halusimme kovasti nähdä dinosauruksien fossiileita, joita emme olleet kumpikaan aiemmin päässeet kummastelemaan. Kokemus oli molempien mieleen ja meillä oli museossa tosi hauskaa. Tunsin oloni kyllä välillä ihan Frendien Ross Gelleriksi, ollessani niin täpinöissäni kaikista dinoihin liittyvästä…

Museon edessä on näyttävä Theodore Rooseveltin patsas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sisäänpääsymaksun saa määrittää itse, ihan niinkuin Metropolitan Museum of Artsissakin. Muutamalla sentilläkin siis pääsee, mikäli itse kokee sen sopivaksi. 🙂

fullsizeoutput_1fb2

fullsizeoutput_1fb4

fullsizeoutput_1fb5

Tyrannosaurus Rex oli vastassa heti ensimmäisenä. En ole muuten tainnut nähdä koko Jurassic Park elokuvaa! Olen muutenkin reissun aikana huomannut kuinka vähän ns. poikien elokuvia olen katsonut.. Taisin joskus yrittää katsoa Star Warsia, mutta nukahdin. 😀 Pitääpäs vähän skarpata!

fullsizeoutput_1fba

fullsizeoutput_1fbb

fullsizeoutput_1fc1

fullsizeoutput_1fc2

Parasta oli tietysti, kun jotakin pääsi koskemaan! Muistan kuinka joskus lapsena minulla oli sellainen tapa, että koskin ihan kaikkea ja esimerkiksi ruokakaupassa käydessämme, piti minun kävellessäkin koskea kaikkia tavaroita, joiden ohi kävelin.. 😀

Päivän päätteeksi “juhlistimme” kuukautta New Yorkissa hyvän ruuan ja viinin merkeissä. Pysyttelimme Columbus Avenuella, jolla on muuten todella paljon hyviä ravintoloita (ja se parempi Century 21 😉 ).

fullsizeoutput_1fc6

unnamed

Vaikka kyseinen museopäivä olikin mahtava, en suuntaisi sinne kuitenkaan mikäli olisin kaupungissa vaikka vain viikon. Ajattelinkin kasata listan lempiasioista New Yorkissa, mikäli joku teistä on tulossa tänne vähän lyhyemmäksi aikaa.

Mahtavaa viikonloppua kaikille! Me suuntaamme huomenna (perjantaina) Guggenheimiin (jälleen uusi yritys!:D) ja illalla jazz klubille kuuntelemaan livemusiikkia. 🙂 En tietystikään malta odottaa…