Third week in NYC

En voi uskoa, että New Yorkissa oloa on takana kohta kuukausi! Aika on mennyt todella nopeasti- rakastan tätä kaupunkia. Tässä tulisi viikon verran kohokohtia, siitä mihin viimeksi jäätiin.. Kuvat ovat The High Linelta. 🙂

 • Lauantaina syötiin illallista ainoastaan gluteenitonta ruokaa tarjoilevassa ravintolassa, East Villagessa. Tunnelma ja ruoka olivat molemmat erinomaisia ja voin lämpimästi suositella Risotteria Melottia, mikäli olet kaupungissa- etenkin jos olet “ruokarajotteinen”.
  IMG_9141 copy
 • Maanantaina oli Labour day ja kävimme katsastamassa Labour dayn alennusmyynnit, jotka ovat kuulemma myynniltään lähestulkoon verrattavissa joulun alennusmyynteihin. Suuntasimme Macy’s Fifth Avenuelle, mutta en löytänyt yhtikäs mitään. 😀 ps. muutama muukin oli päättänyt lähteä liikenteeseen.. 😉
  IMG_9163 copy
 • Tiistaina kävelimme the High Linen, joka on 2,3 kilometriä pitkä, vanhalle junaradalle rakennettu “puisto”. Polku alkaa Gansevoort Streetiltä Meatpacking Districtiltä (Sinkkuelämän Samantha asui tällä tiellä!:D) ja jatkuu aina 34th Streetille saakka. The High Line on 150 miljoonan investointi ja sen kyllä huomaa. Tykkäsin tästä paikasta todella paljon.
  IMG_9165 copy
 • Keskiviikkona kävimme katsomassa Stand Up Showta Comedy Cellarissa. Tämä oli ihan mahtava kokemus ja illan aikana esiintyi mm. Rey Romano, joka tähdittää Everybody loves Raymond tv-sarjaa- mielestäni sarja pyörii myös Suomessa. 🙂 Minua nauratti vielä illalla sängyssäkin kaikki kuulemani vitsit. 😀
  IMG_9233
 • Torstaina kävimme katsomassa Eric Claptonia Madison Square Gardenissa, konsertti oli kokonaisuudessaan kaunis. Mieleenpainuvimmat (ja eniten tunteita herättävät) kappaleet olivat Tears in Heaven ja Wonderful Tonight.
  IMG_9178
 • Perjantaina meidän piti mennä historialliselle kävelylle, mutta päädyimme vahingossa uptownin Century 21:seen.. Kyseinen tavaratalo oli paljon parempi kuin Financial Districtillä sijaitseva ja löysin vaikka mitä! Tein siis reissun ensimmäiset ostokset (jollei Lululemonin urheiluvaatteita lasketa:DTällä viikolla ohjelmassa on mm. Empire State building ja muotiviikot! Mukavaa tiistaita kaikille. 🙂

Can’t believe it’s been almost a month since we got here! Doesn’t feel like that at all. Here are the weekly highlights from where we left off… The pictures are from The High Line. 🙂

 • On Saturday night we had dinner in a gluten-free restaurant, Risotteria Melotti, located in the East Village. I loved the cozy atmosphere and the food was also excellent. I highly recommend this place if you are in town and especially if your diet requires gluten- free options.
  IMG_9212 copy
 • Monday was Labour day so we decided to check out Labour day sales at Macy’s Fifth Avenue but I didn’t find anything. ps. we were not the only once checking the sales out…. 😉
  IMG_9191 copy
 • Tuesday we walked The High Line, which is a relatively new “park” (more like a street), starting from meatpacking district and going all the way up to the 34th Street . The lane used to be an old railway, but with 150 million dollars, the city of New York turned into something pretty fascinating.
  IMG_9183 copy
 • Stand up show at the Comedy Cellar was a lot of fun on Wednesday. The tickets have to be booked in advance on their webpage (cannot get same day tickets). I believe they cost around 12 dollars each and there is a two drink minimum. I found the show super funny and although I was so scared I would be asked something during the show (talking about introvert nightmares), I highly enjoyed. myself:D
  IMG_9155 copy
 • Thursday we saw Eric Clapton in the Madison Square Garden, the concert was beautiful. My favorite songs were Tears in Heaven and Wonderful tonight.
  IMG_9152 copy
 • On Friday we were supposed to do a historical walk, however we accidentally ended up to Century 21 department store in Upper Manhattan. That one was way better than the one located in the Financial District and I found a lot of great stuff! That was my first official New York shopping as before that I had only purchased sportswear from Lululemon and pink unicorn slippers for 5 dollars. 😀

This week we’ll visit Empire State Building and New York Fashion Week! Can’t wait!:)