New York kuulumisia

New Yorkissa kaikki hyvin!

Viikko on mennyt yhdessĂ€ hujauksessa ja olemme ehtineet koluta jo melkein koko Manhattanin! 😀 Olemme ottaneet neljĂ€nĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€ Citibiket, joita voin lĂ€mpimĂ€sti suositella ainakin nĂ€illĂ€ elokuun helteillĂ€ kun lĂ€mpömittari nĂ€yttÀÀ joka pĂ€ivĂ€ melkein 30 astetta. PyörĂ€t otetaan kĂ€tevĂ€sti luottokortilla automaatista joko yhdeksi tai kolmeksi vuorokaudeksi kerrallaan (yksi vuorokausi on 12 dollaria ja 24 dollarilla saa kolme vuorokautta). PyörillĂ€ saa ajaa 30 minuuttia kerrallaan, jonka jĂ€lkeen ne on parkkeerattava kahdeksi minuutiksi johonkin Citibike parkkiin, joita on todella paljon kaikkialla Manhattanilla.

IMG_8045 copy.jpg

KĂ€ytiin eilen illalla Sidewalk- nimisessĂ€ paikassa East Villagessa, jossa esiintyi nuoria lauluntekijöitĂ€ ja laulajia. Paikassa on pöytiintarjoilu ja esityksistĂ€ voi nauttia samalla kun syö ja juo. 🙂

IMG_9161.JPG

IMG_9143

TÀnÀÀn herÀttiin jo kuudelta ja lÀhdettiin katsastamaan Century 21 tarjonta, sillÀ luin sinne kannatavan mennÀ heti aamusta. Tavaratalo olikin melkein tyhjÀ ja kieltÀmÀttÀ siellÀ oli mukava kierrellÀ kaikessa rauhassa. IltapÀivÀllÀ saatiin hankittua salikortit fiksuun hintaan ja nyt istuskellaan treenin jÀlkeisillÀ iltapaloilla lÀheisessÀ smoothiebaarissa.

IMG_9142

Kuten arvata saattaa, olen rakastunut New Yorkiin. PidÀn erityisesti siitÀ miten jokainen alue on tÀysin erilainen ja siitÀ, ettÀ tÀÀllÀ voi tosiaan tehdÀ mitÀ vain koska vain. TykkÀÀn paljon myös siitÀ, ettÀ lÀhes kaikki ihmiset ovat tulleet jostakin muualta mistÀ johtuen, kukaan ei ole ulkopuolinen.

IMG_9162.JPG

Suomessa herĂ€tÀÀn pian jo perjantaihin- mukavaa alkavaa viikonloppua siis! Palaillaan pian 🙂