Strolling around

Lähdettiin eilen heti aamiaisen jälkeen (herättiin muuten jo kello 6- niin mikä jet lag?:D) tutustumaan läheisiin alueisiin. Koska eilen oli lauantai, päätimme vältellä Midtownia, jossa mm. Times Square ja Empire State Building sijaitsevat.

IMG_8125 copy

IMG_8132 copy

Otimme suunnaksi Little Italyn ja China Townin, joista ensimmäinen oli nimensä mukaan todella pieni ja ainakin noin lauantaina täynnä turisteja. Meiltä tänne oli matkaa vain alle kolme kilometriä.

IMG_8136 copy

IMG_8156 copy

Kävely oli helteestä huolimatta todella mukavaa. Joka paikassa on jotain mielenkiintoista nähtävää.

IMG_8163 copy

Kävelimme China Townin läpi Financial Districtille, josta tykkäsin todella paljon sen upeiden rakennusten ja tunnelman vuoksi. Varmasti kaikkiin alueisiin tulee tutustuttua vielä paljon paremmin. 🙂

Lounastimme taas (:D) Chipotlessa, joka on vähän Subwayn tyylinen, mutta meksikolaishenkinen paikka, jossa voi valita joko burriton, tacon, salaatin tai bowlin haluamillaan täytteillä. Me syötiin chicken bowlit, jotka olivat todella hyviä (molempina päivinä:D).

IMG_8181

Piipahdimme lounaan jälkeen vielä Century 21:ssa, vaikka kaikki lukemani oppaat kehottivat välttämään sitä lauantaisin- olihan siellä täyttä!

IMG_8198

IMG_8186 copy

Kotiin kävelimme Broadwaytä pitkin ja päivän päätteeksi iPhone kertoi meidän kävelleen melkein 20 kilometriä.. Söimmekin illallista taas ihan kotikadulla, tosin tällä kertaa testasimme kehuttua Pete’s Tavernia, joka vilahtikin jo aikaisemmissa kuvissa. Otimme molemmat kanasalaatit ja annokset olivat todella isot ja maukkaat.

Kokonaisuudessaan eilinenkin päivä oli ihan mahtava. 🙂