Gramercy Park

Asuntomme sijaitsee tosiaan Manhattanilla, Gramercy Parkin alueella, jossa vietimme eilen melkein koko päivän kierrellen. Keskeisestä sijainnista huolimatta alue on todella rauhallinen.

Our apartment is located in the Gramercy Park area of Manhattan. Although Gramercy is a centrally located neighbourhood there is a real small-town feel.

Gramercy Park

Gramercy ParkGramercy ParkGramercy Park

Gramercy Park

Gramercy Park

Vaikka alue on nimetty puiston mukaan, ei puistoon pääse ilman avainta. New York Timesin mukaan avaimia on jaettu alle 400 kappaletta ja mikäli ei ole yksi harvoista, jotka vuokraavat tai omistavat asunnon puiston välittömässä läheisyydessä tai ole National Arts Clubin, Players Clubin, Brotherhood Synagoguen tai Calvary-St. George’s Churchin jäsen, voi avaimen saannin unohtaa- “poikkeuksia ei tehdä.”

Although the area is named after the park, you need a special key to get in. According to New York Times unless you are among the fortunate few to rent or own property directly on Gramercy Park; are a member in very good standing of the National Arts Club, the Players club, the Brotherhood Synagogue, or Calvary-St. George’s Church you can forget about getting a key- “no exceptions are made”.