Millaisia ihmisiä ihailen?

Kun mietin ihmisiä, joita ihailen huomaan heitä yhdistävän kolme ominaisuutta: vahvuus, positiivisuus ja kiltteys. Kyseiset ihmiset omaavat optimistisen elämänasenteen ja heidän silmistään loistaa pyyteetön hyvyys, jonka ansiosta he ovat ystävällisiä ja toivovat aidosti toisille ihmisille pelkkää hyvää. Kiltteys ei tee heistä yhtään heikompia, päinvastoin, kyseiset ihmiset ovat kaikki henkisesti lujia. Heitä miettiessään tulee automaattisesti ajatelleeksi “he selviävät mistä vain”. Mistä sen tietää? Koska he ovat kaikki kokeneet elämässään vastoinkäymisiä, mutta päättäneet selvitä pysyen positiivisina ja kiltteinä, tullen vahvoiksi.

Miksi siis edelleen pelkäämme ja väistelemme elämään kuuluvia epäonnistumisia ja pettymyksiä?

P8090062.jpg

Ihailemani ihmiset ovat kaikki käyneet läpi raskaita asioita. He ovat jääneet vaille haluamiaan työ- ja koulupaikkoja, tulleet petetyksi ja jätetyksi, olleet elämässään hukassa- epäonnistuneet ja pettyneet asioissa, joissa me kaikki muutkin olemme. He ovat kuitenkin omalla asenteellaan onnistuneet kääntämään ikävät kokemukset mahdollisuuksiksi.

On totta, että niin kauan kun päätämme nähdä vaikeudet tilaisuutena paremmalle ei meillä ole mitään syytä pelätä. Jokainen vastoinkäyminen voi halutessamme johtaa uudenlaiseen onnistumiseen.

P8090059 copy.jpg

Ensi kerralla kun asiat eivät mene kuten oletit tai halusit, voit itse päättää lannistutko vai päätätkö käyttää tilaisuuden hyväksi. Samalla kun teet itsellesi palveluksen saatat myös inspiroida jotakin toista..

“The women I love and admire for their strength and grace did not get that way because shit worked out. They got that way because shit went wrong and they handled it. They handled it a thousand different ways on a thousand different days, but they handled it. Those women are my superheroes” Elizabeth Gilbert

Millaisia tai keitä ihmisiä te ihailette?