Summer update

Olin koko “välivuoden” tietoinen siitä, että lopettaisin työpaikassani viimeistään 10. heinäkuuta, jolloin sovittu vuosi aloituksesta tulisi täyteen. Kevään aikana tein toinen toistaan hienompia suunnitelmia ulkomaille muutosta, irtisanoin kaikki mahdolliset sopimukset ja valmistauduin tulevaan.

IMG_7058 copy.jpg

Kuitenkin ennen kesäkuun puoltaväliä sain tietää olevani toisella varasijalla haluamaani yliopistoon, jonka maisterivaiheeseen olin alkuvuodesta hakenut. Koska edellisvuosien statistiikka (aina vähintään kaksi perunutta) vaikuttivat optimistilta päätin odottaa heinäkuun puoleen väliin saakka lopullisia tuloksia. Harmikseni kukaan ei tänä vuonna perunut paikkaansa ja oli aika alkaa uudelleen suunnittelemaan.

IMG_7063 copy

Epävarmuudesta, odotuksesta ja pienestä pettymyksestä huolimatta (kenties ansioista?) on tämä kesä ollut mahdollisesti elämäni paras. Olen tehnyt asioita, jotka ovat tuntuneet oikeilta, elänyt hetkessä ja rehellisesti jokainen päivä on tuntunut aidosti onnelliselta.

IMG_7096 copy

Tänä kesänä olen..

♥valvonut ja nukkunut pitkään ♥ottanut aurinkoa ♥harjoitellut golfia rangella ♥nauttinut raikkaita ja ravitsevia ruokia ♥syönyt jäätelöä (niin paljon uutuusjäätelöitä ja silti valitsen aina pingiviinituutin:D) ♥järjestänyt juhannusjuhlat ♥käynyt kesäteatterissa ♥juhlistanut syntymäpäiviäni ♥juonut viiniä ystävien kanssa ♥käynyt keikalla ♥treenannut ♥nauranut ja nauttinut elämästä 🙂

IMG_7090 copy.jpg

Kuvat ovat yölliseltä kattopikniltä, joka on toteutettu jo kahdesti tänä kesänä.

“Life happens while you’re busy making other plans”

Toivottavasti tekin olette nauttineet kesästä!