10 Random facts

Olen törmännyt muutamaan random facts- postaukseen, johon kirjoittaja on koonnut itsestään sekalaisia faktoja. Mielestäni sellaisia on hauska lukea ja päätinkin siksi toteuttaa samanlaisen. Tiedän kyllä olevani hieman erikoinen tapaus, mutta seuraavat kymmenen kohtaa oli melkein pelottavan helppo keksiä..

Pystyttekö samaistumaan yhteenkään? 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En käytä korkkeja. Meikinpuhdistusaineet, mausteet, vitamiinipurkit.. Heitän purkkien korkit samantien roskiin koska en laita niitä kuitenkaan ensimmäisen käytön jälkeen paikoilleen. Kyllä- laatikot ovat hirveännäköiset enkä kehtaisi kyllä esitellä hammastahnatuubiakaan. 😀

Yksien asuessani olen muutenkin melkoinen Peppi Pitkätossu. Olen vieraanvarainen ja muiden kanssa asuessani olen ollut kohtalaisen siisti ja järjestelmällinen. Kuitenkin jostain syystä kun asun yksin jätän tyhjät mustikkapussit pakastimeen ja kaikki jääkaapissa oleva ruoka ei todellakaan ole enää syöntikelpoista.

Olen juuri se kaikkien vihaama torkuttaja. Torkutan joka aamu puoli tuntia ja syytän tästä tavasta Philipsin Wake up lightia, jota käytin vuosia. Kyseinen kapistus herätti “ensimmäisiin auringon säteisiin” (:D) puoli tuntia ennen kuin lamppu oli täysin kirkas ja piti nousta. Tarvin edelleen joka aamu 30 minuuttia siitäkun olen ensimmäisen kerran herännyt siihen kun pitää oikeasti nousta sängystä.

Olen aina ollut hyvä rahankäyttäjä eikä säästäminen ole koskaan tuntunut vaikealta, mutta.. Mielestäni laskujen maksaminen on vastenmielistä. En voi sietää nettipankkiin kirjautumista, viitenumeroiden näpyttelyä ja kaiken varmistamista tunnusluvuilla.. Hollannissa melkein kaikki toimi suoraveloitusperiaatteella, mikä sopi minulle paremmin kuin hyvin!

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä perhekeskeisemmäksi olen muuttunut. Perhe (ei ainoastaan biologinen vaan se, joka on vuosien saatossa rakentunut perheeksi) on minulle tärkeintä maailmassa. “rakastan rakastan”- niinkuin meillä sanotaan.

Usean työpaikoilla tehtyjen persoonallisuustestien mukaan olen luonteeltani vahva, dominoiva ja jopa kylmä, mutta oikeasti olen myös melko herkkä. Etenkin jos läheisistä on kyse olen todella huolehtivainen, rakastava ja ikävöivä. Pidän myös heidän puoliaan aina loppuun asti.

En haluaisi koskaan tehdä työtä, jossa minun pitäisi soittaa suurinosa ajasta. Toivon usein virallisiin paikkoihin soittaessani, että tavoittelemani henkilö ei vastaisi. En vain yksinkertaisesti tykkää hoitaa asioita puhelimessa.

Juoksen usein “ei lenkkeily mielessä”. Kävely on niin puuduttavan hidasta (ainakin minun mini-askelillani), että juoksen mielummin paikasta toiseen. Otan siis ihan rehellisiä juoksuaskeleita myös korkokengissä ja julkisilla paikoilla.

Koti on minulle todella tärkeä paikka ja olenkin varsinainen kotihiiri. Siitä huolimatta viimeisen kymmenen vuoden aikana olen muuttanut 11 kertaa, enkä ole asunut yhdessäkään kodissa yli vuotta. Haaveissani olisi pysyä samassa paikassa hieman kauemmin, jotta voisin ostaa kasapäin joulukoristeita ja fiilistellä rauhassa joulua (tietäen, että ensi vuonnakin voin vain kaivaa samat joulukoristeet omasta varastosta).

Minulla on kuorma-autokortti. En ole ajanut kuorma-autoa sitten inssin (joka meni muuten ekalla yrityksellä läpi!), mutta olen kortista silti suunnattoman iloinen, sillä käytän tätä faktaa aina joutuessani “ice breaking”- peleihin, joissa pitää tutustumismielessä kertoa, joku fakta, jota kukaan ei tiennyt sinusta. Totally worth it 😀