Slow Café & Yoga

Mainitsin viime postauksessa viettäneeni paljon aikaa lempikahvilassani ja halusin vinkata siitä vielä erikseen. Minusta on mahtavaa, että Tornioonkin on tullut trendikäs kahvila, jossa tuotteet ovat laadukkaita ja tunnelma rento, unohtamatta erinomaista asiakaspalvelua. Toivon, että mahdollisimman moni kävisikin paikan päällä nauttimassa kahvilan tarjoiluista ja tukemassa samalla nuorta yrittäjyyttä.

“when you buy from a small business an actual person does a little happy dance”

IMG_7591.JPG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yrittäjänä toimivan Annan tarina on mielenkiintoinen ja rohkea. Hänen visionsa saada ihmiset voimaan hyvin välittyy asiakkaille ja itse ainakin tulen entistä paremmalle tuulelle kahvilassa asioidessani. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen enimmäkseen juonut kahvilassa smoothieita ja kahveja samalla kun olen näpytellyt läppärilläni, mutta muutama lauantai takaperin ehdimme äitini kanssa kokeilla myös heidän brunssiaan, joka myös miellytti meitä molempia kovasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_7600.JPG

Jos yhtään kiinnostuit, niin ei muutakuin testailemaan! 🙂

Slow café & yoga, Itäranta 8, Tornio.

Facebook: slow café & yoga