10 Random Faktoja Itsestäni – Osa 2

Hei, kaverit! Tervetuloa blogiin ja tässä 10 satunnaisia faktoja minusta – osa 2. Tämä on jatkoa toisen valikoiman juttuja minusta. Että yksi tuli niin suosittu, että olen kannustetaan avaamaan hieman enemmän! Pitemmittä puheitta, sallikaa minun esitellä itseni vielä kerran!

  1. Syön viinirypäleitä jäädytettynä! Aina kun saan viinirypäleitä, joko lahjaksi tai jos ostin ne kaupasta, haluan aina sijoittaa ne pakastimeen! Haluan odottaa jonkin aikaa, yleensä tunti, sitten hakea muutamia paloja, jotka ovat jo täysin jäädytetty. Ystäväni mielestä tämä oli outoa, mutta pystyin vaikuttamaan niihin pitää siitä! Toivottavasti alkaa himo jäädytetty viinirypäleet, too! 😈
  2. Vihaan kaikkea avaruuteen liittyvää. Se voisi olla ajatus avaruusmatkailusta tai puhuminen nykyisestä teknologiastamme, joka voi auttaa meitä tutkimaan. Haluaisin alkaa ihmetellä niitä sitten päätyä vatsakipu. Näin tapahtuu, kun olen hukkua “mahdollisuuksia”. 😊
  3. En omista hiustenkuivaajaa enkä aio ostaa sellaista. Mieluummin vääntäisin hiuksiani kuiviksi.
  4. Olen hirviö, kun olen nälkäinen! Olin Prahassa kollegojeni kanssa viime keväänä ja he huomasivat, että talloin jalkani, kun näännyn nälkään! Hyvin kypsä, tiedän!
  5. Olen pakkomielle “Love it or List it Vancouver”, televisio-ohjelma! 😊 en pidä television katselusta, mutta tämä on aivan mahtava. Se voi johtua myös siitä, että voin liittyä Jillian Harrisiin, joka on yksi isännistä. Minusta hän on uskomaton nainen!
  6. Vihaan konflikteja. Myönnän, että olen suoraviivainen mielipiteitäni, mutta haluaisin välttää tylpä. Yritän ymmärtää toinen henkilö ensin sitten yrittää selittää minun näkökulmasta niiden kannalta. Siten voisimme molemmat oppia toisiltamme ilman kaunaa.
  7. Minun piti vieraana Good Morning Americaen, kun olimme New Yorkissa. Hyväksyimme kutsun, mutta en halunnut. Onneksi pystyimme peruuttamaan järjestelyn ja lähdimme kotiin Suomeen. Minulta kysyttiin uudelleen, ja tällä kertaa kohteliaasti sanoin “ei”.
  8. Lataan laitteitani vain, kun akku on jäljellä vain 3 %. 😁
  9. Päätöksenteko ei ole minulle ongelma. En ole sellainen henkilö, joka tuntee pelotella seurauksia ja etuja. Kuitenkin otan aikani ravintoloissa. . .
  10. Olen ollut raittiina 5 kuukautta … alkaen Pepsi Max! Tiedän, että tämä ei ole iso juttu, mutta juon tätä soodaa useammin kuin vettä, joten se on iso juttu! 😊

Tämä kaikki on tämän päivän “10 satunnaisia faktoja minusta”! Kiitos käsittelyssä!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *